Ioan Ştefan Zară, candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român, a intrat și în cursa electorală pentru Consiliul Local al orașului. Pe lista partidului, pe care Zară o deschide, mai sunt și fratele, mama şi bunica lui, transmite Agerpres.

Ioan Ştefan Zară candidează la Primăria Sibiu și la Consiliul Local SibiuFoto: Carol Robert-Dreamstime

„Familia Zară, o familie unită. Familia este ca o comunitate restrânsă. Ori de câte ori membrii acesteia sunt uniţi spre scopuri şi idealuri comune, această comunitate, familie, se dezvoltă. Mă pot mândri că familia mi-a fost întotdeauna alături în demersul meu politic", a spus Ioan Ştefan Zară, pentru Agerpres.

Ioan Ştefan Zară este primul pe lista pentru Consiliul Local Sibiu a Partidului Ecologist Român, urmat de liderul organizaţiei judeţene, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Gligor.

Pe locul 14, pe aceeaşi listă pentru Consiliul Local candidează fratele lui Ioan Ştefan, Lucian Valentin Zară, care se recomandă ca fiind apicultor, jurist, inginer. Mama celor doi, Lucia Zară, pensionară, este pe locul 19, iar pe ultimul loc de pe lista partidului se află Maria Nicula, pensionară, fostă educatoare, bunica lui Ioan Ştefan şi Lucian Valentin Zară.

Ioan Ştefan Zară este profesor şi se recomandă cu trei profesii, potrivit Biroului Electoral: „jurist, inginer, economist”. Acesta candidează pentru a doua oară pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, de această dată cu zece proiecte, printre care susţinerea natalităţii, depolitizarea instituţiilor publice, dar şi construcţia unui mare complex SPA în oraş.

Sursă foto:Dreamstime